Heerlijk lunch of zomeravond gerecht, lekker met rucolasalade.
Lauwwarm of koud eten.
Men neme:
1 portie korstdeeg (zie recept korstdeeg)
4oogr. kipfilet, in reepjes
2 eetl. olijfolie
50gr. groene olijven, zonder pit
dragon
200gr. mozarrella, in blokjes
4 eieren
4 dl. slagroom
zout & peper
Verwarm de oven voor op 180C/ gasstand 3.
Bekleed een vorm van 28 cm doorsnee met het uitgerolde deeg, en plaats hem in de koelkast.
Bak de reepjes kipfilet in de olie bruin.
Voeg de olijven, dragon en mozzarella toe.
Zoet & peper naar smaak toevoegen.
Neem de pan van het vuur en meng de losgeklopte eieren en room door de kipvulling.
Schep hem in de deegbodem.
40 minuutjes in de oven en klaar!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten